luni, 6 septembrie 2010

Iadul in mijlocul pamantului

  In anul 1960 savanti rusi au sapat in Siberia o gaura de 14km adancime sub pamant.Cu sonda au inregistrat strigatele omenesti.In mod practic iadul.
  In 1960 geologii sovietici au facut cercetari in Siberia asupra interiorului pamantului.Expeditia stintifica a fost condus de specialisti care au avut toate utilajele necesare pt. cercetari.Burghie si masini au sapat o groapa de 14,4km adancime pentru a face cercetari asupra proceselor din subsol de deplasare a magmei,asupra temperaturi s.a.m.d.
  Dintr-o data burghiul si-a accelerat rotatile."Trebuie sa fie numai o singura explicatie.In adancimea centrului pamantului este o cavitate." a spus doctorul Azakov,conducatorul expeditiei din Siberia.Urmatoarea surpriza a fost  mariamea temperaturi masurate in mijlocul pamantului.Calculele au indicat ca temperatura a fost in jur de 1100 grade Celsius.
  Ultima descoperire a fost si mai socanta,la anumite intervale,au ascultat cu atentie miscarile subterane cu microfoane suprasensibile care au coborat prin gura.Ceea ce ei au auzit dupa aceea a schimbat logica stiintifica in frica.Ei au auzit strigate omenesti,vaiete de durere,milioane de suflete care tipa si urla pe fundal.Dupa aceasta infricosare descoperire aproape jumatate dintre cercetatori au incetat de frica lucrul la proiect.Microfoanele au ramas sub pamant si s-au topit.
   Aceasta intamplare a fost pe vremea comunistilor si s-a uitat repede toata intamplarea
 Aici aveti sunetele auzite!!!!

sursa:youtube
 

Book Template by Totul despre Blogger